14 september 2022
19:30

H E F Valbo BK

Referat: Bengtsfors IF - H E F Valbo BK

På onsdagskvällen så mötte vi serieledarna H E F Valbo och det blev en spännade tillställning. Efter en första halvlek där det inte hände så mycket så var det mera händelserik i andra halvleken. Det var straffmiss, ribbträff från Bengtsfors sida, en kapning av Tilda i målet som var så nära rött kort som det går att bli, men det blev gult. I samband med straffen så får en Valbo spelare två gula kort för prat. Några minuter senare gör Valbo 0-1 ett på en boll i djupled på Elsa Drottz, där ville Bengtsfors spelarna ha offside, vilket det inte var. Här kunde vi ha agerat på ett annat sätt och jobbat mot bollhållare. I övrigt så var det ett väldigt bra försvarspel och anfallspel matchen igenom, där vi inte lyckas att få in bollen. Vi får ett rött kort i matchens slutskede. Nu ser vi fram emot nästa match mot Åsebro IF hemma på fredag den 23/9 kl 19.00. Det brukar vara jämna och spelmässigt bra matcher. Välkomna!